Muzikaal – literaire wandeling in De Demerbroeken (Zichem-Scherpenheuvel)

Vandaag een erg leuke en mooie muzikaal – literaire wandeling gemaakt van ± 5.5 km in De Demerbroeken van Zichem-Scherpenheuvel. De wandeling was bedoeld als try-out voor het op stapel staande totaalproject Soundtrack van de Demerbroeken. Ik  laat verder de – even aanwezige – journalist-fietser van  Het Nieuwsblad aan het woord over het initiatief:  

Soundtrack van de Demerbroeken is een totaalproject met muziek, literatuur en schitterend fotomateriaal van Guy Janssens. Op de cd bezingen Lennaert Maes en Andries Boone de schoonheid van het natuurgebied en de verrassende mythes die erover verteld worden. Organisator Jochen Smets wou woensdagnamiddag iets nieuws proberen. De artiesten brachten de liedjes van de cd live tijdens een 5 kilometer lange wandeling door de Demerbroeken. Het werd een unieke beleving die hedendaagse muziek, eeuwenoud erfgoed en streekliteratuur van Ernest Claes verenigt in een schitterend decor.

Wie wil weten waar je het Paternoster streekbier (donker of blond) van ‘Paters en Prinsen’ kan proeven en wat er nog meer in deze regio te beleven valt, surft best naar: http://patersenprinsen.be/ . En voor de Soundtrack van de Demerbroeken naar : http://demerbroeken.com/. Klikken op onderstaande  omslagfoto of maptitel, brengt je bij een fotoreeks gemaakt tijdens de wandeling.                                                   

Muziaal-literaire wandeling in De Demerbroeken (Zichem)

Auteur: Blauwkruikje

Nature, fiction, theater, poetry, philosophy and art lover. Master of Germanic Philology - KULeuven - Belgium. Photo: Ostend (B) - Japanese Deep Sea Garden

Eén gedachte over “Muzikaal – literaire wandeling in De Demerbroeken (Zichem-Scherpenheuvel)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: