Fietslus (knooppunten) 44-19-49-48-13-47-48-56-7-44

Het lenteweer nodigde uit tot deze fietslus langs fietsknooppunten van de Groene Gordel, de Brabantse Kouters, delen van de Kanaalroute, de Witloofroute, door de deelgemeenten Elewijt, Eppegem, gemeente Vilvoorde, deelgemeenten Machelen, Melsbroek, Perk, Berg.

Bijzondere plekjes zijn Schiplakenbos (cfr.Oorlog en terpentijn van Stefan Hertmans), het Rubenskasteel, de Steenvaartdreef, de Zenneweg, de Kanaalroute langs de Zenne, de fietsbrug over de Woluwelaan, de KTA HORTECO-buurt, de buurt van de Perksestraat (de wijk Faubourg in Vilvoorde), het Floordambos, Melsbroek-centrum, de Kapel van O.-L- Vrouw van de Vrede, Vogelzang (het spaarbekken van de luchthaven), het Hof van As, het Kasteel van Perk (de Ribaucourt), de Lourdesgrot in Perk, de trage weg Lange Bunder langs het Hellebos (hier liet Sint-Pieter zijn sleutelbos deze lente vaak vallen), de Sint-Servaasweg langs de oude Sint-Servaaskapel.

Bron: Recreatieve fietsroute: Fietslus (knooppunten) 44-19-49-48-13-47-48-56-7-44

Auteur: Blauwkruikje

Nature, fiction, theater, poetry, philosophy and art lover. Master of Germanic Philology - KULeuven - Belgium. Photo: Ostend (B) - Japanese Deep Sea Garden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: