Gratis lesmap Poëziegeschenk Tom Lanoye

Op zoek naar lesmateriaal voor de poëzieweek en gedichtendag voor de derde graad secundair onderwijs ASO, KSO en TSO? Liefst kant-en-klaar, of louter ter inspiratie? Graag een aparte les, of een heus leesproject om meteen de hele week mee te vullen? Een luisteropdracht als inleiding, een creatieve schrijfles, of enkel poëzie en literatuur? Zin om dieper op het werk van Tom Lanoye in te gaan – van Vrij – wij? tot Sprakeloos? Wil je ook opties om met andere collega’s talen samen te werken?

De lesmap bij het poëziegeschenk, Vrij – wij? van Tom Lanoye, biedt het allemaal in vijf vrijblijvende lesdelen rond vier gedichten uit de bundel en een gesprek met de auteur. Dat gesprek vind je als 7 videofragmenten terug op ons Vimeo-kanaal.

De lesbundel kan via dit formulier worden aangevraagd door leerkrachten van de derde graad ASO, TSO en KSO. Zodra wij je aanvraag ontvangen hebben, sturen wij de lesmap via e-mail naar je toe. Alle bijhorende video’s vind je hier terug.

Nog vragen? Stuur ons een mailtje!

Een initiatief van Poëziecentrum – Gent en Scholen Da Vinci (GO!, Sint-Niklaas)

Auteur: Blauwkruikje

Nature, fiction, theater, poetry, philosophy and art lover. Master of Germanic Philology - KULeuven - Belgium. Photo: Ostend (B) - Japanese Deep Sea Garden

Eén gedachte over “Gratis lesmap Poëziegeschenk Tom Lanoye”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: