Belofte maakt schuld …

Hier zijn we met het tussentijds resultaat van ons wandelengagement voor vzw Pink Ribbon. Soms werd het een paar uur wandelen in de gutsende regen (de buienradar vergeten te consulteren😞) vaker echter in een zonnige herfststemming die het wandelen tot een aangename ervaring maakte. De clubwandelingen van Wandelsport Vlaanderen zijn ook meestal voltreffers als het om landschappelijk moois gaat.

Hierbij een screenshot van (onze team performance) de weg die de twee Pinky Witloofstappers tot op heden aflegden. We stelden ons doel op 310.000 stappen elk maar die grens lijken we te gaan overschrijden. En op 1147 deelnemende teams plaatsten we ons niet zo slecht.

We blijven er dus nog een veertiental dagen voor gaan en hopen op een mooi eindresultaat maar vooral natuurlijk dat wat we al stappend bijdroegen velen ten goede komt.

Volgende update op 1 november en dan met het eindresultaat.

Hou het veilig en gezond, lieve lezer, want ook het covid-19 kwelduiveltje steekt weer de kop op volgens de laatste berichten.

Auteur: Blauwkruikje

Nature, fiction, theater, poetry, philosophy and art lover. Master of Germanic Philology - KULeuven - Belgium. Photo: Ostend (B) - Japanese Deep Sea Garden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: